Nieuws

Present in je netwerk!

29 mei 2015

Apeldoorn 26 mei 2015: Present in je netwerk, dat was het thema van de netwerkbijeenkomst die Present Apeldoorn voor haar partners organiseerde. Zo’n 50 aanwezigen waren Present in dit netwerk.

Jochem Klijn, gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven vertelde hoe meer omzet gegenereerd kan worden door effectief te netwerken.  Fred Brouwer, directeur van Mulder Connect en partner van Present inspireerde het gezelschap met zijn ondernemersverhaal.

Dank van de organisatie gaat uit naar de dames en heren van Parc Spelderholt voor de prachtige locatie, de voorzieningen en de studenten die heerlijke hapjes en drankjes serveerden.

De organisatie belooft in 2016 terug te komen met een exclusief partnerevent waarbij verbinding een belangrijkere rol speelt. De organisatie richt haar pijlen nu weer op de projecten die ze begeleidt, de 55e groep wordt alweer ingezet dit jaar! En natuurlijk op de Beursvloer Apeldoorn die op 18 november gehouden wordt. Een interessant event voor alle bedrijven uit Apeldoorn die op een gemakkelijke manier maatschappelijk betrokken willen ondernemen.

Voor meer foto’s klik hier Klik hier