Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Delft het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Nieuw: Present voor gezinnen!

Present voor gezinnen

Facebook

Stichting Present Delft heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Welkom Hier in theater de Veste. We kijken terug op een mooie middag met veel enthousiaste mensen die passie hebben voor vluchtelingen! We kregen zelfs een bezoekje van de nieuwe Burgemeester Marja van Bijsterveldt, echt leuk!
... Lees meerSee Less

1 week ago

Welkom Hier in theater de Veste. We kijken terug op een mooie middag met veel enthousiaste mensen die passie hebben voor vluchtelingen! We kregen zelfs een bezoekje van de nieuwe Burgemeester Marja van Bijsterveldt, echt leuk!

Stichting Present Delft heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Durf te verbinden! Met je buren en je wijk, met mensen die eenzaam zijn en met de jeugd. Daar wil de Hofkerk voor staan. En met dat lef begon de Hofkerk hun nieuwe seizoen op de startzondag . Waardevol om samen met onder andere de Voedselbank, DelfsteBuur en de Jessehof te kunnen delen hoe wij mensen binnen Delft met elkaar verbinden. We hopen zeker dat hier mooie verbindingen gaan onstaan.
... Lees meerSee Less

2 weeks ago

Durf te verbinden! Met je buren en je wijk, met mensen die eenzaam zijn en met de jeugd. Daar wil de Hofkerk voor staan.  En met dat lef  begon de Hofkerk hun nieuwe seizoen op de startzondag . Waardevol om samen met onder andere de Voedselbank, DelfsteBuur en de Jessehof te kunnen delen hoe wij mensen binnen Delft met elkaar verbinden. We hopen zeker dat hier mooie verbindingen gaan onstaan.

Stichting Present Delft heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Op een mooie nazomerdag samen een tuin opknappen van een gezin (bijna) uit je eigen wijk, die dit zelf niet meer lukt. Onkruid wieden, heg snoeien, tegels schoonmaken....Het gezin kan hier weer van genieten. Bedankt voor jullie tijd en inzet!
... Lees meerSee Less

2 weeks ago

Op een mooie nazomerdag samen een tuin opknappen van een gezin (bijna) uit je eigen wijk,  die dit zelf niet meer lukt. Onkruid wieden, heg snoeien, tegels schoonmaken....Het gezin kan hier weer van genieten. Bedankt voor jullie tijd en inzet!

Stichting Present Delft heeft een evenement van Welkom Hier gedeeld. ... Lees meerSee Less

Welkom Hier Delft

september 17, 2016, 1:00pm

Theater de Veste

Kom op 17 september naar Welkom Hier in Theater de Veste! Welkom in Delft, Delft voor Elkaar, Justice and Peace, Theater de Veste en Fonds 1818 organiseren samen deze manifestatie, waar nieuwe Delftenaren worden begroet door Delftenaren. Kom langs bij de initiatievenmarkt waar je kennis kunt maken met de vele activiteiten van en voor vluchtelingen in Delft. Ga met elkaar in gesprek over het thema en laat je inspireren door performers en sprekers bij een speciaal podiumprogramma gepresenteerd door Leila Prnjavorac en Willem Overgaag. Welkom Hier Delft vindt plaats in Theater de Veste van 13.00 tot 17.00. Op het programma staat o.a. het volgende: - Initiatievenmarkt met o.a. vrijwilliger(organisaties) betrokken bij Welkom in Delft - ervaringsverhalen van vluchtelingen - een lezing van stadsfilosoof Hubertus Bahorie - muziek van Rapaille en vluchteling muzikanten - pitches van initiatieven uit Delft - kinderactiviteiten georganiseerd door DelftMaMa - lekkere hapjes en drankjes - en er volgt nog veel meer! Houdt daarom deze pagina en onze website www.welkomhier.nl in de gaten. Op de manifestatie is iedereen welkom. Welkom Hier, doen we samen!

Welkom Hier Delft

1 month ago

Stichting Present Delft heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Mooie samenwerking tussen Woonbron, Organiverdi en Present. 'Leuk om zo op een zaterdag met z'n allen te klussen en echt resultaat te zien' vertelde een deelnemer achteraf. Allen bedankt voor jullie tijd en inzet. De bewoners zijn erg blij dat de tuin weer is afgesloten vanaf de straat.
... Lees meerSee Less

3 months ago

Mooie samenwerking tussen Woonbron, Organiverdi en Present. Leuk om zo op een zaterdag met zn allen te klussen en echt resultaat te zien vertelde een deelnemer achteraf. Allen bedankt voor jullie tijd en inzet. De bewoners zijn erg blij dat de tuin weer is afgesloten vanaf de straat.

Nieuws

Nieuws

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"