Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Doetinchem het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Present zijn voor statushouders!


Wil je iets betekenen voor statushouders in Doetinchem? Meld je dan aan voor Meet&Connect of als vrijwilliger voor een Presentproject in een mix met statushouders. We organiseren hiermee mooie ontmoetingen. Jij kunt ook meedoen!

Lees meer…. 

Facebook

Een paar fijne reacties van hulpontvangers gekregen. "Medewerkers geven niet gauw op ze zijn niet voor één gat te vangen. Ben er zo blij mee! Complimenten en hartelijk dank!!!

En van een andere hulpontvanger: "Fantastisch. De mannen waren hartstikke hard aan de slag gegaan. Samen hebben ze hard gewerkt en kan ik nu weer fijn buiten onder mijn afdakje zitten."

Kijk, daar doen we het voor! #BLIJ Enorm bedankt, vrijwilligers!
Beide in mooie samenwerking met Buurtcoaches Dichteren/De Hoop/Wijnbergen. Fijne dagen allemaal!
... Lee meerSee Less

3 days ago

Een paar fijne reacties van hulpontvangers gekregen. Medewerkers geven niet gauw op ze zijn niet voor één gat te vangen. Ben er zo blij mee! Complimenten en hartelijk dank!!!

En van een andere hulpontvanger: Fantastisch. De mannen waren hartstikke hard aan de slag gegaan. Samen hebben ze hard gewerkt en kan ik nu weer fijn buiten onder mijn afdakje zitten.

Kijk, daar doen we het voor! #BLIJ Enorm bedankt, vrijwilligers!
Beide in mooie samenwerking met Buurtcoaches Dichteren/De Hoop/Wijnbergen. Fijne dagen allemaal!

Ergens anders deze week... twee flexers aan de slag in een tuin van een alleenstaande mevrouw die dit zelf door lichamelijke problemen niet voor elkaar krijgt. Ism. Buurtcoach noord-centrum dit op kunnen pakken. Super!! ... Lee meerSee Less

4 days ago

Ergens anders deze week... twee flexers aan de slag in een tuin van een alleenstaande mevrouw die dit zelf door lichamelijke problemen niet voor elkaar krijgt. Ism. Buurtcoach noord-centrum dit op kunnen pakken. Super!!

Comment on Facebook

Zo dan mooi gedaan de tuin ziet er weer netjes uit

yep stella das ook de bedoeling lol

+ View previous comments

Tweets

  • PresentDchem @Present Doetinchem mei 24

   Een 10 van hulpontvanger! 'Fantastisch, hartstikke hard aan de slag. Kan nu weer fijn buiten onder mn afdakje zitten'. Ism @buurtcoachesDHW

   2017 mei 24 geleden

  • PresentDchem @Present Doetinchem mei 24

   Student @Radboud_Uni gaat ikv master sociaal-wetenschappelijk onderzoek doen naar ons project Meet&Connect Wat is bijdrage sociale cohesie?

   2017 mei 24 geleden

  • PresentDchem @Present Doetinchem mei 24

   Prettig overleg @CiscavanderSpan @rocgraafschap over verdere vormgeving #samenwerking en inzet studenten #wijkleercentra #achterhoek

   2017 mei 24 geleden

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"