Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Doetinchem het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

De leukste vacatures!

bannerPresent groeit hard in Doetinchem. Om alle projecten goed te kunnen uitvoeren, zijn wij op zoek naar de versterking van ons team. Ben jij de vrijwilliger die ons komt ondersteunen?
Bekijk hier de leukste vacatures!

Facebook

Wauw! 10 vrijwilligers, 1 middagje en mw. kan het zelf nu weer oppakken. Door de samenwerking met GGnet kan deze vrijwillige inzet een schakel zijn in de begeleiding. ... Lee meerSee Less

5 hours ago

Wauw! 10 vrijwilligers, 1 middagje en mw. kan het zelf nu weer oppakken. Door de samenwerking met GGnet kan deze vrijwillige inzet een schakel zijn in de begeleiding.

Ook hier was het een gezellige middag zaterdag! 20 vrijwilligers die sport en spelactiviteiten hebben gedaan met de vluchtelingen op de Kruisberg. Dank jullie wel! ... Lee meerSee Less

6 hours ago

Ook hier was het een gezellige middag zaterdag! 20 vrijwilligers die sport en spelactiviteiten hebben gedaan met de vluchtelingen op de Kruisberg. Dank jullie wel!

Tweets

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"