Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Doetinchem het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Present zijn voor statushouders!


Wil je iets betekenen voor statushouders in Doetinchem? Meld je dan aan voor Meet&Connect of als vrijwilliger voor een Presentproject in een mix met statushouders. We organiseren hiermee mooie ontmoetingen. Jij kunt ook meedoen!

Lees meer…. 

Facebook

Ergens anders deze week... twee flexers aan de slag in een tuin van een alleenstaande mevrouw die dit zelf door lichamelijke problemen niet voor elkaar krijgt. Ism. Buurtcoach noord-centrum dit op kunnen pakken. Super!! ... Lee meerSee Less

20 hours ago

Ergens anders deze week... twee flexers aan de slag in een tuin van een alleenstaande  mevrouw die dit zelf door lichamelijke problemen niet voor elkaar krijgt. Ism. Buurtcoach noord-centrum dit op kunnen pakken. Super!!

Comment on Facebook

Zo dan mooi gedaan de tuin ziet er weer netjes uit

yep stella das ook de bedoeling lol

+ View previous comments

Als je ouder wordt en je lichaam laat je in de steek, dan is het belangrijk dat je driewieler en scootmobiel droog staan... Via Esther Hakken van Finansie kregen we deze hulpvraag van twee broers met verschillende beperkingen, die al jaren voor elkaar zorgen. I.s.m. Zozijn hebben twee flexers dit op kunnen pakken. Ziet er goed uit!!! ... Lee meerSee Less

2 days ago

Als je ouder wordt en je lichaam laat je in de steek, dan is het belangrijk dat je driewieler en scootmobiel droog staan... Via Esther Hakken van Finansie kregen we deze hulpvraag van twee broers met verschillende beperkingen, die al jaren voor elkaar zorgen. I.s.m. Zozijn hebben twee flexers dit op kunnen pakken. Ziet er goed uit!!!

Tweets

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"