Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend van Present Gouda

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Gouda het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Facebook

Wat een bijzonder gaaf telefoontje kregen we net van een hulpverlener. Present Gouda was betrokken bij een heel speciale hulpvraag. Een terminaal zieke mevrouw, met haar ook zieke man, hadden nog een laatste wens. Ze wilden zo graag nog eens naar Sealife in Scheveningen. Als sociaal makelaar en in samenwerking met stichting Hartsdromen gaat hun wens vandaag al in vervulling! Ze worden opgehaald met een limousine. Geen reguliere bemiddeling vanuit Present zoals we dat anders doen maar door samenwerking met oa. Kwintes kun je veel bereiken. O..wat wensen wij hen een geweldige en hartverwarmende dag!!!! ... Lees meerLees minder

24/02/17

Wat een bijzonder gaaf telefoontje kregen we net van een hulpverlener. Present Gouda was betrokken bij een heel speciale hulpvraag. Een terminaal zieke mevrouw, met haar ook zieke man, hadden nog een laatste wens. Ze wilden zo graag nog eens naar Sealife in Scheveningen. Als sociaal makelaar en in samenwerking met stichting Hartsdromen gaat hun wens vandaag al in vervulling! Ze worden opgehaald met een limousine. Geen reguliere bemiddeling vanuit Present zoals we dat anders doen maar door samenwerking met oa. Kwintes kun je veel bereiken. O..wat wensen wij hen een geweldige en hartverwarmende dag!!!!

Stichting Present
Nederland kent steeds meer ouderen. Veel van hen hebben te maken met (fysieke) beperkingen of eenzaamheid. Wij gunnen hen een (vol)waardige plek in de samenleving. Jij ook?
Als vrijwilliger van Stichting Present kun jij daaraan bijdragen. Kijk op www.stichtingpresent.nl/alle-locaties/ wat jij in jouw omgeving kunt doen en steun het manifest via www.waardigouderworden.nl. Namens alle ouderen in Nederland, bedankt!
... Lees meerLees minder

24/02/17

Stichting Present Gouda heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Gouda

Wim en Bram hebben weer een klus geklaard. Spullen verhuizen voor een cliënte van ASVZ. Alles was al keurig uitgezocht....missie geslaagd. Van de regen niet in de drup 😜maar naar een nieuwe stek! ... Lees meerLees minder

23/02/17

Wim en Bram hebben weer een klus geklaard. Spullen verhuizen voor een cliënte van ASVZ. Alles was al keurig uitgezocht....missie geslaagd. Van de regen niet in de drup 😜maar naar een nieuwe stek!

Nieuws

Meer nieuws >>

Vrijwilliger "Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!"