Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Meedoen als Bedrijf

 

Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) handen en voeten geven? Dan is een samenwerking met Present Leiden de overweging waard. Present kan u helpen om impact te hebben in de lokale samenleving waar uw bedrijf is gevestigd. Deelname levert inspiratie en verbondenheid op voor het hele bedrijf. Lees meer…

Lees meer

Meedoen als Bedrijf

NonStopPresent 27 en 28 mei 2016

Van vrijdagmiddag 27 mei tot zaterdagmiddag 28 mei zullen vrijwilligers voor Stichting Present Leiden 24 uur achter elkaar klussen uitvoeren onder de naam “NonStop Present”. Door zich te laten sponsoren halen de vrijwilligers geld op voor Stichting Present Leiden. Ze gaan onder meer laminaat leggen voor een alleenstaande moeder, schilderen bij een alleenstaande man met psychische problemen en een ontbijt verzorgen voor een woonlocatie van verstandelijk beperkten. Ook bijdragen: www.nonstoppresent.nl

Facebook

Stichting Present Leiden heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd — in Oegstgeest.

Ook in Oegstgeest wordt gewerkt door vrijwilligers! In deze tuin van een vrouw met psychische problemen, wordt geknipt en gezaagd om de tuin enigszins op te knappen voor de winter invalt. Mooi hoe de vrouw geniet van de kinderen die helpen!
... Lee meerSee Less

5 days ago

Ook in Oegstgeest wordt gewerkt door vrijwilligers! In deze tuin van een vrouw met psychische problemen, wordt geknipt en gezaagd om de tuin enigszins op te knappen voor de winter invalt. Mooi hoe de vrouw geniet van de kinderen die helpen!

"Ik schaam me vooral". Hoe kwetsbaar zijn de situaties waar we als Present komen! Het blijft bijzonder dat mensen hun huis open stellen voor vrijwilligers. In Leiden is een groep druk bezig een huis op te ruimen en schoon te maken bij een vrouw, wiens zoon zwaar verslaafd is en haar leven de afgelopen tien jaar bepaalde. Nu krijgt hij een eigen huis en wil zij weer gaan bouwen aan haar eigen leven. En de groep uit de Marekerk helpt graag! ... Lee meerSee Less

5 days ago

Ik schaam me vooral. Hoe kwetsbaar zijn de situaties waar we als Present komen! Het blijft bijzonder dat mensen hun huis open stellen voor vrijwilligers. In Leiden is een groep druk bezig een huis op te ruimen en schoon te maken bij een vrouw, wiens zoon zwaar verslaafd is en haar leven de afgelopen tien jaar bepaalde. Nu krijgt hij een eigen huis en wil zij weer gaan bouwen aan haar eigen leven. En de groep uit de Marekerk helpt graag!

Stichting Present Leiden heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Vanochtend was een team van Aegon Nederland present bij Dagcentrum Poelgeest van 'S-Heerenloo, waar cliënten met een beperking doordeweeks activiteiten ondernemen. Met velen van hen is niet goed met woorden te communiceren en moet je je met gebarentaal duidelijk zien te maken. Een van de vrijwilligers tijdens de koffie: "Zo, dit is echt wel even wat anders, zeg, dan een dag op kantoor!" De collega's mogen een ochtend met deze mensen optrekken en ze blij maken met onder andere een heerlijke wandeling met als afsluiter lekkere versgebakken pannenkoeken! Dank jullie wel voor jullie tijd en aandacht voor deze mensen, dat wordt enorm gewaardeerd!
... Lee meerSee Less

1 week ago

Vanochtend was een team van Aegon Nederland present bij Dagcentrum Poelgeest van S-Heerenloo, waar cliënten met een beperking doordeweeks activiteiten ondernemen. Met velen van hen is niet goed met woorden te communiceren en moet je je met gebarentaal duidelijk zien te maken. Een van de vrijwilligers tijdens de koffie: Zo, dit is echt wel even wat anders, zeg, dan een dag op kantoor! De collegas mogen een ochtend met deze mensen optrekken en ze blij maken met onder andere een heerlijke wandeling met als afsluiter lekkere versgebakken pannenkoeken! Dank jullie wel voor jullie tijd en aandacht voor deze mensen, dat wordt enorm gewaardeerd!

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Vrijwilliger "Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"