Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Donateur

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Súdwest-Fryslân het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Present voor gezinnen!

Present voor gezinnen

Facebook

Present Súdwest-Fryslân heeft 9 nieuwe foto's toegevoegd.
Present Súdwest-Fryslân

Op een stralende voorjaarsavond kwamen 9 Hamilton Bright collega’s naar het net nieuwe huis van Philadelphia, om samen een gezellige avond voor de bewoners te verzorgen. De vraag was gevarieerd, en de flexibiliteit van de groep was daarom heel fijn! Sommige bewoners keken eerst even de kat uit de boom… zoveel vreemd volk in huis, dat is wennen.
Eén bewoner wilde wel een eind fietsen, dus daar ging hij met zijn ‘begeleider’ Hij heeft genoten! Een groepje koos voor eerst een wandeling, en daarna Karaoke! De wandeling was genieten met het prachtige weer. Thuis werden onderhand cupcakes gebakken door een stel dames.. beslag kloppen, vormpjes vullen, een precies werkje... Terwijl de cakes in de oven bakten werden de versieringen alvast gemaakt, ware kunstwerken! Er werd gezellig gekletst en gelachen, ook de eerdere twijfelaars gingen meedoen. De Karaoke-spullen stonden klaar toen de wandelaars en fietsers terugkwamen. Na de koffie met heerlijke, prachtige cupcakes kwamen de verzoeknummers al snel. Onvermoede talenten kwamen uit de groep en bij de bewoners tevoorschijn! Er werd uit volle borst of voorzichtig meegezongen, geluisterd en gekeken, maar altijd genoten. En onderhand ging de verwoede spelletjes-speler onverstoorbaar door, Rummikuppend met zijn twee medespelers.
Conclusie: een heerlijke avond voor iedereen!
... Lee meerSee Less

1 week ago

Op een stralende voorjaarsavond kwamen 9 Hamilton Bright  collega’s naar het net nieuwe huis van Philadelphia, om samen een gezellige avond voor de bewoners te verzorgen. De vraag was gevarieerd, en de flexibiliteit van de groep was daarom heel fijn! Sommige bewoners keken eerst even de kat uit de boom… zoveel vreemd volk in huis, dat is wennen.
Eén bewoner wilde wel een eind fietsen, dus daar ging hij met zijn ‘begeleider’ Hij heeft genoten! Een groepje koos voor eerst een wandeling, en daarna Karaoke!  De wandeling was genieten met het prachtige weer. Thuis werden onderhand cupcakes gebakken door een stel dames.. beslag kloppen, vormpjes vullen, een precies werkje... Terwijl de cakes in de oven bakten werden de versieringen alvast gemaakt, ware kunstwerken! Er werd gezellig gekletst en gelachen, ook de eerdere twijfelaars gingen meedoen. De Karaoke-spullen stonden klaar toen de wandelaars en fietsers terugkwamen. Na de koffie met heerlijke, prachtige cupcakes kwamen de verzoeknummers al snel. Onvermoede talenten kwamen uit de groep en bij de bewoners tevoorschijn! Er werd uit volle borst of voorzichtig meegezongen, geluisterd  en gekeken, maar altijd genoten. En onderhand ging de verwoede spelletjes-speler onverstoorbaar door, Rummikuppend  met zijn twee medespelers.
Conclusie: een heerlijke avond voor iedereen!

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Partners

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"