Aanmelden als...

 

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Veenendaal het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

‘Ons gezin is Present’ genomineerd! Zie NIEUWS...

Met je Whatsapp groep een project doen?

Meer nieuws ...

Facebook

Stichting Present Veenendaal heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Schulphulpmaatje Ella Meijer wist via een fonds bij haar werkgever – de SNS bank – ondersteuning rond te krijgen voor haar maatje: een echtpaar die de na jaren schuldsanering nu klaar was voor een nieuwe start. Echter er was niemand beschikbaar om de inboedel te versjouwen en samen met het echtpaar die qua gezondheid ook ernstige belemmeringen ondervond zat ze met de handen in het haar. Ella legde rond de zomer het vraagstuk neer bij Present Veenendaal. Na een uitgebreid inventarisatiegesprek bleek dat de tuin behoorlijk verwilderd was en de eerste etage ook wel aan een opknapbeurt toe was. Echter hiervoor waren – helaas – geen middelen. Deze hulpvraag bleek juist de klus waar de medewerkers van VAG op zaten te wachten. Vallei Auto Groep die als vriend van Present ook een heuse “klusbus” ter beschikking stelt, zet zich een paar keer per jaar in om de handen uit de mouwen te steken bij personen die dit echt kunnen gebruiken! Zo kwam de groep voor een flinke uitdaging te staan. Via Present werd een stevig projectplan aangeboden van diverse werkzaamheden die op zaterdag 1 oktober van 9.00 – 13.00 uur op gepakt konden worden. Ella én de dochter van het echtpaar werden geïnspireerd en blokte de agenda voor die morgen om mee te helpen. Zo kwam van het één het ander en werd er een beweging op gang gebracht van omzien en gezien worden! Dit alles had natuurlijk niet kunnen plaatsvinden door wederom de toegewijde inzet van één van de groepenbegeleiders van Present. Ellen dank je wel!
... Lee meerSee Less

2 days ago

Schulphulpmaatje Ella Meijer wist via een fonds bij haar werkgever – de SNS bank  – ondersteuning rond te krijgen voor haar maatje: een echtpaar die de na jaren schuldsanering nu klaar was voor een nieuwe start. Echter er was niemand beschikbaar om de inboedel te versjouwen en samen met het echtpaar die qua gezondheid ook ernstige belemmeringen ondervond zat ze met de handen in het haar. Ella legde rond de zomer het vraagstuk neer bij Present Veenendaal. Na een uitgebreid inventarisatiegesprek bleek dat de tuin behoorlijk verwilderd was en de eerste etage ook wel aan een opknapbeurt toe was. Echter hiervoor waren – helaas – geen middelen. Deze hulpvraag bleek juist de klus waar de medewerkers van VAG op zaten te wachten. Vallei Auto Groep die als vriend van Present ook een heuse “klusbus” ter beschikking stelt, zet zich een paar keer per jaar in om de handen uit de mouwen te steken bij personen die dit echt kunnen gebruiken! Zo kwam de groep voor een flinke uitdaging te staan. Via Present werd een stevig projectplan aangeboden van diverse werkzaamheden die op zaterdag 1 oktober van 9.00 – 13.00 uur op gepakt konden worden. Ella én de dochter van het echtpaar werden geïnspireerd en blokte de agenda voor die morgen om mee te helpen. Zo kwam van het één het ander en werd er een beweging op gang gebracht van omzien en gezien worden! Dit alles had natuurlijk niet kunnen plaatsvinden door wederom de toegewijde inzet van één van de groepenbegeleiders van Present. Ellen dank je wel!

Jacoline Elsenaar-Molendijk, Shannah Dirks and 14 others like this

View previous comments

Aernout GelderblomGeweldig!

2 days ago   ·  1
Avatar

Yvonne HooglandGeweldig!!

2 days ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Tweets

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"