Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Eerste project Present Walcheren

schilderenKlik hier voor het filmpje van Omroep Zeeland.

Facebook

Vrijdag 17 juli
Een verhuisproject voor een gezin in Middelburg. Op vrijdag hebben 3 vrijwilligers uit de flexgroep geholpen bij het verhuizen van een moeder en haar kinderen. Het gezin kon na een brand in huis vanuit een tijdelijke woning naar een nieuwe permanente woning. Uit een opslaglocatie zijn nieuwe meubelen opgehaald en deze zijn naar het nieuwe huis gebracht en ook uit de tijdelijke woning zijn nog wat spullen verhuisd. Vrijwilligers en kennissen van het gezin bedankt voor jullie inzet, dankzij jullie is de verhuizing uitstekend verlopen.
... Lee meerSee Less

3 weeks ago

bekijk op facebook

Vrijdag 1 mei
Voor een mevrouw in Middelburg hebben een tweetal flexwerkers de verhuizing gedaan. De spullen die mee moesten naar haar nieuwe onderkomen zijn verhuisd. De hele woning is gestript, de nog bruikbare spullen naar de kringloopwinkel gebracht en de rest naar de milieustraat. Er is dus veel werk verzet. Mannen bedankt voor deze superklus.
... Lee meerSee Less

4 months ago

bekijk op facebook

Dinsdag 28 april en woensdag 29 april
Op dinsdag zijn drie vrijwilligers van de Hoeksteenkerk aan de slag in een tuin te Dauwendaele. Voor een mevrouw en haar gehandicapte zoon zijn een aantal struiken verwijderd en twee speeltoestellen geplaatst. Met deze speeltoestellen kan de zoon nu in een vertrouwde omgeving actief bezig zijn. De stekelige struiken zijn verwijderd en is er een begin gemaakt met het ingraven en verankeren van een trampoline.
Op woensdag zijn er weer drie vrijwilligers van de Hoeksteenkerk aan het werk. De trampoline is ingegraven en verankerd. Naast de trampoline is er een schommel geplaatst die stevig is vastgezet in het beton. De speeltoestellen zijn, als het cement eenmaal hard is, klaar voor gebruik. Alle vrijwilligers die deze twee dagen aan de klus hebben meegewerkt, bedankt voor jullie werk.
... Lee meerSee Less

4 months ago

bekijk op facebook

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"