Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Eerste project Present Walcheren

schilderenKlik hier voor het filmpje van Omroep Zeeland.

Facebook

Stichting Present Walcheren heeft 4 nieuwe foto's van 10 oktober toegevoegd.

Een aantal woningen in de Stromenwijk zijn 2 jaar geleden gerenoveerd in opdracht van Woongoed Middelburg. De woonkamers zijn voorzien van nieuwe wanden, de huizen stonden tijdens de oorlog onder water, er was veel vocht in de wanden. De nieuwe gipswanden werden geplaatst maar de bewoners mochten die zelf afwerken. De bewoonster kon dit zelf niet waarmaken. Zij heeft bijna 2 jaar tegen groene gipswanden aangekeken.
In juni zijn we gestart met het project, eerst het plafond plamuren.
Na de zomervakantie zijn 2 personen hard aan het werk gegaan om de klus af te maken. Wanden voorbewerken, behangen en schilderen.
6 september was de laatste klusdag. Na 2 jaar kan de bewoonster genieten van een mooie witte kamer. Grote dank aan onze 2 vrijwilligers die zich enorm ingezet hebben.
... Lee meerSee Less

4 days ago

bekijk op facebook

Stichting Present Walcheren heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Vrijdag 17 juli
Een verhuisproject voor een gezin in Middelburg. Op vrijdag hebben 3 vrijwilligers uit de flexgroep geholpen bij het verhuizen van een moeder en haar kinderen. Het gezin kon na een brand in huis vanuit een tijdelijke woning naar een nieuwe permanente woning. Uit een opslaglocatie zijn nieuwe meubelen opgehaald en deze zijn naar het nieuwe huis gebracht en ook uit de tijdelijke woning zijn nog wat spullen verhuisd. Vrijwilligers en kennissen van het gezin bedankt voor jullie inzet, dankzij jullie is de verhuizing uitstekend verlopen.
... Lee meerSee Less

2 months ago

bekijk op facebook

Vrijdag 1 mei
Voor een mevrouw in Middelburg hebben een tweetal flexwerkers de verhuizing gedaan. De spullen die mee moesten naar haar nieuwe onderkomen zijn verhuisd. De hele woning is gestript, de nog bruikbare spullen naar de kringloopwinkel gebracht en de rest naar de milieustraat. Er is dus veel werk verzet. Mannen bedankt voor deze superklus.
... Lee meerSee Less

5 months ago

bekijk op facebook

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"