Als groep

Ontdek hoeveel plezier het geeft om samen met je vrienden, familie of voetbalteam een ander te ontmoeten en te helpen. Present helpt je graag bij het vinden van een vrijwilligersproject. Voor ons is het dé uitdaging om op basis van jullie aanbod een project te organiseren dat bij jullie past en betekenis heeft voor een ander. Ontdek hoe je door als groep een ander centraal te stellen elkaar op een andere manier leert kennen.

Present organiseert en begeleidt

Aanmelden kan met een groep van 2-50 personen. De mensen die jullie helpen, zijn mensen die eenzaam zijn, leven in armoede of te maken hebben met fysieke problemen (ziekte, ouderdom of beperking).

Voor groepen organiseren wij twee soorten projecten:

  • Praktische projecten: helpen verhuizen, opknappen of schoonmaken van een woning, het opknappen van een tuin.
  • Sociale projecten: pannenkoeken bakken voor ouderen, koken voor dak- en thuislozen, het organiseren van een gezellige middag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking,  koffiedrinken of spelletjes doen met eenzame ouderen

Een project wordt altijd georganiseerd op basis van jullie wensen en beschikbaarheid. Na jullie aanmelding nemen we contact op om deze te inventariseren.

Geen kosten

Deelname is  in principe kosteloos. Eventueel mogen jullie een kleine bijdrage doen voor bijvoorbeeld de inkoop van materialen.

Meld je aan of neem contact op voor een presentatie