Present Alkmaar verwelkomt Delaja Koedijk

15-02-2018

Op 15 februari j.l. is het team van Present Alkmaar uitgebreid met een tweede coördinator. Jan Zwart werkt, met behulp van de kernvrijwilligers, vanaf de start van Stichting Present in Alkmaar als enige coördinator. Hij maakt de matches tussen mensen die hulp willen bieden en de mensen die de hulp goed kunnen gebruiken. Het aantal aanvragen groeide zo hard dat er kwam ruimte voor een tweede kracht. Het bestuur van Stichting Present Alkmaar heeft deze kracht gevonden in de persoon van Delaja Koedijk. We heten haar van harte welkom en zijn erg blij dat zij haar talent en energie wil geven aan onze stichting.
Namens het bestuur, Liesbeth van Gool

Delaja stelt zich voor

Met veel enthousiasme kijk ik er naar uit om alle betrokkenen binnen Present Alkmaar te leren kennen. Vol vertrouwen hoop ik op een vruchtbare en prettige samenwerking, met als gezamenlijk doel om Present Alkmaar in uitvoering en bekendheid verder te laten groeien.
Als persoonlijkheid ben ik open, direct, pragmatisch en doelgericht. Mijn privé-interesses liggen onder andere bij: reizen, lezen en het ondernemen van sociale activiteiten. Ik kom graag met anderen in gesprek, dus stel gerust je vragen. Mail naar: delaja.koedijk@presentalkmaar.nl of bel me: 06-33940691. Samen kom je altijd verder!

Delaja Koedijk

 

Lees meer...