Aanmelden als...

Ontdek hoe leuk én waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je kerk een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend van Present

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Almelo het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Toon dan je betrokkenheid als Vriend van Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend

Present voor vluchtelingen

Recente projecten

MEER projecten >>

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Partners

Facebook

Iedereen is waardevol, doet er toe en draagt bij in Almelo. Dit is waar Present voor staat, zich voor inzet én wil stimuleren bij vrijwilligers, hulpverleners én de mensen die hulp ontvangen. De @ChristenUnie Almelo vindt onze aanpak en visie belangrijk voor de Almelose samenleving. We hebben ze vanmorgen een kijkje achter de schermen gegeven bij een Presentproject waar onze groep flexers aan het werk waren. Ook zijn we geïnterviewd voor hun campagnefilm! Mooie publiciteit en verbinding! ... Lee meerSee Less

2 days ago

Iedereen is waardevol, doet er toe en draagt bij in Almelo. Dit is waar Present voor staat, zich voor inzet én wil stimuleren bij vrijwilligers, hulpverleners én de mensen die hulp ontvangen.  De @ChristenUnie Almelo vindt onze aanpak en visie belangrijk voor de Almelose samenleving. We hebben ze vanmorgen een kijkje achter de schermen gegeven bij een Presentproject waar onze groep flexers aan het werk waren. Ook zijn we geïnterviewd voor hun campagnefilm! Mooie publiciteit en verbinding!

 

Comment on Facebook

Mooi weer

Mooier dan het lijkt, het was vreselijk koud.

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"