Mini projectje van GROOTS belang …

01-02-2018

Soms krijgen we hulpvragen binnen waar we geen grote groepen kunnen plaatsen. Laminaat leggen is er zo ééntje. Wat is het dan fijn dat we daarin beroep kunnen doen op onze flexers. Flexers zijn vrijwilligers die zich als individu aanmelden bij Stichting Present, maar wel samen met anderen de handen uit de mouwen willen steken.

Twee flexers hebben laminaat gelegd bij een ouder echtpaar in woon/zorgcentrum Hoog Schuilenburg van Carint Reggeland. Het echtpaar is aardig op leeftijd en heeft geen familie of netwerk dat ze kon helpen bij deze grote klus. Wat waren ze blij en dankbaar. Ook de verpleging en verzorging was erg blij met de hulp van deze vrijwilligers via Present!

Met (maar) twee man sterk, een middagje werk,  maar juist daarom zo GROOTS van betekenis!