De Rijssense mannenclub ….

24-05-2018

Present Almelo werd een tijdje geleden benaderd door een groep mannen, allemaal afkomstig uit Rijssen. Ze wilden zich graag inzetten via Stichting Present én het liefst ook in Rijssen. Mocht het toeval bestaan; wij hadden een hulpvraag ontvangen van een hulpverlener betrokken bij een cliënt in Rijssen. Ze kon zeker hulp gebruiken van sterke en handige mannen in de tuin. En zo geschiedde…

Een perfecte match. De heren, gewapend met tuingereedschap, hebben op een heerlijke zomerse avond begin mei de tuin opgeknapt van deze alleenstaande moeder. Door lichamelijke problemen was de klus onmogelijk voor haarzelf. Toen de klus was geklaard verasten de heren haar ook nog eens met een waardebon van het tuincentrum!

De hulpverlener gaf na afloop van het project aan “ik heb ook gewoon een hele gezellige avond gehad met ons allen! Bijzonder om deze heren zo betrokken te zien”.