In de tuin van Graaf Van Rechteren Limpurg

28-06-2018

De kracht van het aanbodgericht werken dat Present toepast bij alle projecten is ook dat er daardoor bijzondere projecten plaatsvinden. Thee drinken in de tuin van het theehuis van de Graaf van Rechteren Limpurg bijvoorbeeld! Projecten die alleen maar mogelijk zijn, omdat de groep ze mogelijk maakt.

Een groep uit de Protestantse kerk De Ontmoeting Almelo namen een aantal ouderen van de Castello gezellig mee uit voor een high tea op een wel heel bijzondere locatie: het theehuis van de Graaf van Almelo! Dit is overigens geen openbaar terrein en alleen maar mogelijk, omdat één van de vrijwilligers toegang heeft tot deze tuin. Dat leverde natuurlijk heel wat gespreksstof op, maar bovenal een ervaring die deze ouderen niet snel zullen vergeten.

De foto is geplaatst met toestemming van alle deelnemers.