Internationaal bezoek in Almelo

28-06-2018

Van Colombia gingen ze naar Madrid en vervolgens naar Toulouse en Parijs. Vanuit Frankrijk zijn ze naar Almelo gekomen en morgen reizen ze door naar Stockholm. Op het lijstje staat verder nog Finland, Rusland en Armenië.’

In al die landen zijn deze toppers mensen gaan helpen, die om wat voor reden dan ook tijdelijk worstelen met het leven. Een Almeloër met heftige problemen was via bemiddeling van Present Almelo de gelukkige van dit bijzondere bezoek.

De Colombiaanse jongeren, in leeftijd variërend van 13 tot 31, gingen vol goede moed aan de slag. ‘Het is mooi om een kamer te transformeren voor een onbekende. Wij hopen andere mensen daarmee te inspireren. Het is zo’n kleine moeite om iets voor een ander te doen.’

‘Dat ze dit doen is geweldig en ik ben heel blij met het resultaat!’ Zijn woonkamer is geschilderd in door hemzelf uitgekozen kleuren.

Wat ons betreft een voorbeeld voor iedereen. Hoe bijzonder!

De foto’s zijn met toestemming van de deelnemers geplaatst.