Flexgroep maakt verschil voor gezin

07-07-2019

Zaterdag 6 juli 2019

Vandaag een klus in een woning, achter de voordeur. Plafond en muren van de woonkamer moesten gesausd worden.

Flexers in Almelo; op regelmatige basis, praktisch of sociaal van betekenis zijn voor een ander

Na de kennismaking met elkaar is een groep flexers van Present aan de slag gegaan. Dit keer waren er twee nieuwe flexers én de klik was goed. Er werd veel geleerd van Mohammed die heel veel kennis en ervaring had. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt en de aansturing wie wat kon doen ging soepel. Ze vulden elkaar goed aan. Er werd gebalanceerd op trappetjes, gewerkt in de hoogte of laag bij de grond.

De gastheer en gastvrouw waren erg blij met de hulp die werd geboden. Vele handen maken licht werk en straks kunnen zij weer verder met de afwerking van het geheel. Regelmatig werden we voorzien van koffie en er waren genoeg momenten om even met elkaar in gesprek te zijn. Een zeer geslaagd project!