Bedrijf Qredits present!

16-09-2019

Zichtbaar ontroerd “dat u als onbekende van mij, uw tijd wil besteden aan mij. Dank jullie wel!” Na afloop van deze middag sprak één van de ouderen haar dank uit aan de vrijwilligers.

Medewerkers van het bedrijf Qredits voeren elk jaar via Present Almelo diverse projecten uit waarbij ze zich inzetten voor de Almelose samenleving. De medewerkers worden opgedeeld in kleinere groepen, verdeeld over het jaar. Elke groep kies zelf wat ze leuk vinden om te doen, waar hun hart ligt en wie ze willen ontmoeten. Meer weten over wat Present voor uw bedrijf kan betekenen? Klik hier. 

Alweer bijzonder!

Zo was er afgelopen week een groep collega’s dat ouderen, die wonen op locatie Wijksteunpunt ’t Beth van Trivium Meulenbelt Zorg, een geweldige middag heeft bezorgd. Bovenstaande citaat getuigd hiervan. Gezellig de stad in, samen monchoutaart en pannenkoeken bakken en heerlijk wandelen.

Zoals elk jaar weer: waardevol en bijzonder leuk om te doen!