Gezellige middag voor clienten Aveleijn

06-02-2020

Bij Stichting Present Almelo kun je als groep vrijwilligers allerlei soorten projecten doen. Het aanbod van jouw groep is het uitgangspunt voor Present. Present werkt samen met een grote diversiteit aan hulpverleners en maatschappelijke organisaties. Daardoor kan het aanbod van de groep altijd gematchd worden aan een doelgroep die juist jullie aanbod zo goed kan gebruiken!

Zo hadden we vorige week een leuke groep dat graag een gezellige middag wou doorbrengen met mensen met een verstandelijke beperking. We maakten een match met Aveleijn. Hun cliënten werd een gezellig middagje met een wandeling, sjoelen en pannenkoeken aangeboden door deze groep.

Het was een topmiddag voor iedereen met bijzondere ontmoetingen.

Lijkt het jou ook leuk om present te zijn?

Denk bijvoorbeeld aan je vriendengroep, gezin, kerk, collega’s of school. Meld je hier aan of neem contact met ons op voor meer informatie.