Weg met de rommel!

03-10-2020

10 september 2020

Het fijnste moment van je huis grondig opruimen is wanneer je alle overbodige spullen naar de stort hebt gebracht. Weg ermee, heerlijk! Maar wat als je dat zelf niet kunt omdat je alleen een scootmobiel hebt en geen vrienden of kennissen die even kunnen helpen? Dan blijft zo’n stapel rommel dus maanden liggen. En elke keer wanneer je in de tuin zit, erger je je rot.

Gelukkig konden we een klein groepje (2 vrijwilligers) koppelen aan deze mevrouw. Zij schoten haar graag te hulp. Bewapend met handschoenen, flink wat spierkracht én een aanhanger was het een kleine moeite voor ze. Twee ritjes met de volle aanhanger naar Twente Milieu en weg was de pröttel. Mevrouw was zichtbaar opgelucht.

‘Het wordt mooi weer en nu kan ik echt van mijn tuin genieten in plaats van steeds tegen die bergen rotzooi aan te moeten kijken. Bedankt!’

Hieronder een paar foto’s van het project.