Duo Jan & Jan krijgen hulp van Habtom

05-05-2021

Op 29 april was onze hulp weer van harte welkom. Als je na een scheiding achterblijft zonder vrienden maar mét schulden, is dat heel eenzaam. Dan heb je ook niet die ene handige vriend met een aanhanger, die even met je meerijdt naar de stort. Overbodige spullen kunnen zich zo opstapelen in de berging. En wat te doen met een joekel van een bank, die in brand heeft gestaan? Na een vervelende ervaring met een bewindvoerder, die haar nog verder in de schulden deed belanden, trof de Almelose die wij vandaag hielpen, een fijne bewindvoerster. Die vroeg om onze hulp. Natuurlijk zeggen wij dan ja. We hadden een nieuwe sterke vrijwilliger bij ons: Habtom van 19 uit Eritrea. Hij vormde een goede aanvulling op ons vaste superduo Jan & Jan. Ook de zoon van de hulpontvangster hielp ijverig mee. Super!

Meer foto’s van dit project vind je hieronder.