Dave Thomas

“Ik ben Dave Thomas, 51 jaar en getrouwd met Ellen. Ik heb mijn eigen bedrijf in de wetenschapscommunicatie en in mijn vrije tijd schrijf ik graag gedichten. Mijn kerkelijke wortels liggen in de Anglicaanse Kerk, maar tegenwoordig ben ik lid van Reggestroom in Enter. Wat ik mooi vind aan Reggestroom is dat de leden naar elkaar omzien, maar ook naar de mensen in de wereld om ze heen.

En dat is ook waarom ik mij graag wil inzetten voor Stichting Present. Je naasten liefhebben mag wat mij betreft normaal zijn. In een stad zoals Almelo met zoveel etnische en economische diversiteit is dat een uitdaging. Maar wel waar Stichting Present een duidelijk verschil maakt.  

Als bestuurslid wil ik goed luisteren naar mijn mede bestuursleden, de coördinatoren en de vrijwilligers en in reactie daarop mijn talenten (communicatie, strategie en verbinding van culturen) inzetten ten goede van Present. Ik heb er zin in!”

 

Dave is voor Stichting Present Almelo bereikbaar via de e-mail : dave@nstscience.nl of op telefoonnummer: 06 – 30 07 34 99.