Funproject

Meld je aan als gezin, vriendengroep, collega’s, kerk, kring, etc. en bied de vluchtelingen een dagje uit. Vluchtelingen op het AZC hunkeren echt naar afleiding. Want, na een lange en veelbewogen reis zijn vluchtelingen terechtgekomen in Nederland. Ook in de opvang hebben ze nog geen rust. Zorgen om achtergebleven familie en het verloop van de asielprocedure geven veel spanning.

Leuk! een dagje uit, maar wat?
Denk bijvoorbeeld aan een middagje samen sporten of een rondleiding in de kaasboerderij! Of hoe leuk; dat je een activiteit kiest dat echt bij jouw bedrijf, gezin of vriendengroep past, bijvoorbeeld picknicken in het park, bootcampen of lekker rondtuffen in een oldtimer door het Twentse landschap?! Het zijn maar voorbeelden. Onze uitdaging voor jou is om datgene aan te bieden wat je ook echt ‘fun’ vindt!

Present organiseert en begeleidt

Aanmelden kan met een groep van 2 tot 250 personen. Geef daarbij aan wat je aanbod is, of je specifieke wensen hebt, maar ook op welke datum je het project wilt doen. De werkwijze van Stichting Present is én blijft dat het aanbod van de groep leidend is. We zoeken een passende match, begeleiden en zorgen voor een correcte nazorg.

Geen kosten

Deelname is in principe kosteloos. Houd er als groep wel rekening mee dat de vluchtelingen vaak geen tot beperkte financiĂ«le middelen hebben. Dure uitjes zijn voor vluchtelingen vaak geen optie. Tenzij je als groep ervoor kiest deze kosten op je te nemen…

Éénmalig?

Het funproject is een Ă©Ă©nmalige inzet. Kortom, een leuke eerste kennismaking om in contact te komen met vluchtelingen. Natuurlijk hopen we wel dat er tijdens jullie uitje iets moois ontstaat dat uitnodigt voor meer…

Aanmelden

Leuk! Ik meld mij aan voor het funproject