Henk Huisman

“Mijn naam is Henk Huisman, geboren en getogen in Rouveen. In 1974 ben ik getrouwd met Jenny en zijn we eerst in Arnhem gaan wonen en uiteindelijk in 1987 in Almelo terecht gekomen. We kregen 5 kinderen, die inmiddels het huis uit zijn en verspreid over Nederland wonen.

In mijn werkzame leven ben ik met plezier actief geweest in de industriële marketing en verkoop bij verschillende internationale ondernemingen. Na het bereiken van mijn pensioengerechtigde leeftijd heb ik nog een halfjaar kunnen doorwerken en ben sinds Juni 2017 officieel gestopt met betaald werken.

Ik kwam Jan Veenstra tegen en door zijn enthousiasme ben ik met ingang van januari dit jaar toegetreden tot het bestuur van Present Almelo. Zelf kende ik Present een beetje vanuit een project waarin ik met mijn kerkelijke wijkgenoten heb meegedraaid en natuurlijk van een de verhalen van vrijwilligers.

Het is mijn wens dat we als Present Almelo een steentje bijdragen aan een mooier Almelo waarin iedereen waardevol is. Ook hij of zij die het een periode van zijn of haar leven moeilijk heeft of helemaal niet mee lijkt te tellen. Oog voor elkaar hebben en inzet voor de ander zonder (direct) iets terug te verwachten, zijn belangrijke fundamenten voor een hechte samenleving.

Als bestuurslid wil ik graag mijn netwerk in Almelo en de kennis en ervaring op gebied van verkoop en marketing inzetten samen met het team en vrijwilligers om Present Almelo te versterken en de verworven plaats in de Almelose samenleving vast te houden en uit te bouwen”. 

Henk is bereikbaar op: huismanthuis@gmail.com.