Dank Elwin!

10-12-2018

Elwin Groenevelt heeft begin december 2018 officieel afscheid genomen van zijn bestuursfunctie bij Stichting Present Almelo. Enige tijd mochten wij genieten van zijn betrokkenheid voor het werk van Stichting Present in Almelo. We hebben veel van hem geleerd en het was bijzonder om zijn hart voor de medemens op deze manier van dichtbij te ervaren. Elwin blijft, en ja: daar zijn wij erg trots op!, als ambassadeur betrokken bij ons werk.

Als directeur van het bedrijf Qredits wil hij vanuit zijn eigen ondernemerservaring Stichting Present Almelo adviseren en waar mogelijk aanbevelen in zijn netwerk. Op deze manier hopen wij een grotere naamsbekendheid te verwerven, dat ook weer een positieve bijdrage heeft op de mooie bruggen die wij willen slaan tussen de burgers van Almelo.  Klik hier voor meer informatie over onze ambassadeurs en het ambassadeurschap van Elwin.

Elwin, ook via deze plek willen wij jou hartelijk danken voor jouw inzet binnen het bestuur. Het ga je goed in alles wat je doet en uiteraard zijn wij trots op jouw blijvende verbinding met het werk van Stichting Present in Almelo als ambassadeur!