Ingrid, nieuwe matchmaker!

16-07-2020

Welkom aan Ingrid als nieuwe vrijwillige matchmaker (projectmedewerker) bij Present Almelo.

We zijn super blij met haar komst. Ingrid krijgt als matchmaker een échte spilfunctie in onze organisatie. Ze gaat aan de slag met het creëren, matchen en plannen van onze projecten. Naast haar taken als matchmaker gaat Ingrid ook aan de slag als vrijwillige projectbegeleider. Een leuke combinatiefunctie van matching en projecten in de praktijk.

Ingrid is vorige week begonnen en we hebben Ingrid nu al leren kennen als een echte aanpakker, een vrolijk en enthousiast iemand, dus we zien uit naar haar inzet en expertise voor en binnen het team van Present Almelo.

Hieronder stelt Ingrid zich graag ook aan jullie voor:

Mijn naam is Ingrid Homan, 53 jaar en geboren in Almelo. In 1987 ben ik verhuisd naar Nijmegen om daar te studeren. Inmiddels woon ik al weer 9 jaar in Almelo samen met de liefste kat van de wereld Minoes. Ik ben werkzaam als personal assistent en kabinetsadviseur bij een gemeente in het midden van het land, maar ik zou graag dichterbij huis willen werken.

In mijn vrije tijd ben ik actief en creatief bezig. Naast wandelen en fietsen, ontdek ik graag onbekende steden en ben ik secretaris van de Stichting in Vrijheid Herdenken Almelo. Mijn passie is fotograferen en ik ben daarom lid geworden van de fotogroep Schelfhorst. Omdat ik een andere taal naast het Engels en Duits wil leren start ik in het najaar met een cursus Italiaans voor beginners.

Ik ben iemand die praktisch, eerlijk en betrokken is. Daarnaast vind ik het enorm leuk om te regelen, te coördineren en te organiseren. Bij Stichting Present Almelo ga ik aan de slag als matchmaker en projectbegeleider. Ik vind het belangrijk om iets te doen voor een ander zodat hij of zij weer een lichtpuntje in zijn leven ervaart. Daarbij vind ik respect en elkaar in de waarde laten erg belangrijk.

Ik hoop veel mensen te ontmoeten die er net zo over denken, veel te leren en op een waardevolle manier met jullie te mogen samenwerken. Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan bij Present!

Succes Ingrid!

Ingrid is bij Present Almelo bereikbaar op: ingrid.homan@presentalmelo.nl