Nieuwe trainee: Dominique

23-01-2019

In het kader van de Maatschappelijke Diensttijd bieden wij in 2019 verschillende jongeren interessante en leuke traineeships aan. Dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen, werkervaring op te doen bij een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie. Klik hier voor meer informatie over het programma. 
Blij zijn wij dan ook  met de komst van onze eerste trainee: Dominique! Dominique gaat tijdens zijn traineeship aan de slag met een leiderschapsprogramma in de functie van projectleider/jongerenwerver.
Hij stelt zich graag even aan jullie voor.

“Mijn naam is Dominique Veenhof, 29 jaar en vader van een geweldige zoon van 3,5 jaar.
Mijn hobby’s zijn sporten, reizen, muziek en lekker eten. Ik werk al een aantal jaren voor het Leger des Heils. Per 01 maart aanstaande ga ik werken als pedagogisch medewerker op een ouder-kind behandelgroep. Ik draag Stichting Present een warm hart toe en heb een aantal keren met hun samen gewerkt. Toen ik werd benaderd voor de traineeship Jong Present werd ik direct enthousiast. Ik wil graag mijn talenten inzetten om jongeren actief te maken om ‘Present’ te zijn voor de ander. Daarnaast verwacht ik ook zelf veel te leren, het gaat in ieder geval een super gave tijd worden!