Nieuwe trainee: Leoni

23-01-2019

In het kader van de Maatschappelijke Diensttijd bieden wij in 2019 verschillende jongeren interessante en leuke traineeships aan. Dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen, werkervaring op te doen bij een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor ons traineeprogramma.
En dan hier onze tweede trainee: Leoni! Leoni gaat de komende maanden aan de slag met een managersprogramma in de functie van projectjournalist. Want na de ervaring die ze op wilt doen als projectbeleider heeft ze de wens om haar journalistieke gave verder te ontwikkelen. We zien uit naar haar input en bijdrage! 
Hieronder stelt Leoni zich graag even aan jullie voor:

 

“Hoi! Ik ben Leoni Selles en ik ben 19 jaar oud. Momenteel studeer ik Social Work op het Windesheim in Zwolle en ga ik het traineeship volgen bij Stichting Present Almelo. Ik ga starten als projectjournalist en zo
kan ik een kijkje nemen achter de schermen bij deze stichting. Ook wil jongeren gaan inspireren om  bijvoorbeeld mee te doen met een vrijwilligersproject! De studie Social Work ben ik gaan doen omdat ik het natuurlijk leuk vind om met mensen te werken. Ook vind ik het belangrijk dat we er voor onze medemens zijn. Om hier mijn werk van te kunnen maken lijkt mij fantastisch! Hierin hoop ik ook dat ik mijn geloof kan overbrengen. Ik kijk er naar uit om te beginnen!”