Uitnodiging landelijke Presentdag 2020

09-01-2020

Ben jij betrokken op welke manier dan ook bij het werk van Stichting Present (Almelo)? Dan nodigen we je van harte uit om samen met ons op zaterdag 8 februari 2020 de jaarlijkse Presentdag te vieren! Inspirerend, gezellig, informatief en leuk!

Op deze Presentdag zijn de bestuurders, relaties, vaste vrijwilligers, groepenbegeleiders en andere Present supporters van harte welkom. Ben of voel je je betrokken bij Stichting Present Almelo? Dan ben je van harte uitgenodigd bij deze landelijke bijeenkomst, waarin alle lokale Present stichtingen bij elkaar komen om expertise uit te wisselen en ideeën te delen.

De Presentdag vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het thema is dit jaar is ontspannen, ontmoeten, ontdekken. Dit thema krijgt inhoud in de verschillende onderdelen van de dag.

We starten de dag met sprekers Erik Dannenberg, Pieter Cnossen en Bert Roor. Zij vertellen alles over de trends en ontwikkelingen omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Centraal staat de tegencultuur in de samenleving; de maatschappij die naar elkaar omziet: vrijwilligerswerk 2.0. Daarna volgen twee rondes workshops met aansluitend de uitreiking van de Bruggenbouwer van het jaar!

Aan het eind van de dag ken je nieuwe best practises van andere stichtingen en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in en rondom het Present netwerk. Met zoveel enthousiaste Presenters op één locatie kan het niet uitblijven dat je geïnformeerd én geïnspireerd weer naar huis vertrekt.

Meer informatie over de Presentdag? Klik hier. 

Aanmelden voor deze inspirerende, gezellige dag? Klik hier.