Vacature ‘Organisator Vluchtelingen Present’

02-05-2018

Heb jij een warm hart voor vluchtelingen en nieuwkomers en wil je ze graag wegwijs maken in Almelo? Wil jij daarnaast ook graag je vrienden, buren, collega’s, stadsgenoten aanvuren met jouw enthousiasme en warme hart voor deze doelgroep? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! 

Stichting Present ziet een toename in groepen die Present willen zijn voor en met vluchtelingen. Ook zien wij dat vluchtelingen en nieuwkomers op zoek zijn naar een zinvolle dagbesteding en mee willen doen met vrijwilligersprojecten. Mooie ontwikkelingen waarin wij kansen zien en bruggen willen slaan!

Stichting Present organiseert diverse projecten waarbij Almelo’ers, vluchtelingen en nieuwkomers op een leuke en laagdrempelige manier in contact komen met elkaar. De projecten met en voor vluchtelingen, waarbij in eerste instantie vooral ontmoeting centraal staat, zijn succesvol en nemen toe. Wij hebben daarom een vacature voor ‘Organisator Vluchtelingen Present’, m/v, vrijwillig. Klik hier voor meer informatie over de functie en wat Stichting Present jou te bieden heeft.