Welkom Aafke als nieuwe groepenbegeleider

26-03-2020

Wat zijn we blij! We mogen Aafke als nieuwe vrijwillige groepenbegeleider welkom heten. Onze groepenbegeleiders begeleiden onze vrijwilligersgroepen tijdens de Presentprojecten. Ze zijn een belangrijke spil bij Present!

Ontmoeting

In de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van onze projecten vinden wij ontmoeting en verbinding met elkaar én de hulpontvangers erg belangrijk. Hier zijn onze projecten dan ook volledig op ingericht. De groepenbegeleider bereidt het project zorgvuldig en professioneel voor, heeft een verbindende rol tussen de deelnemers uit de groep, hulpverlener en hulpontvangers en zorgt ervoor dat het project goed verloopt.

Extra groepenbegeleiders nodig

Veel nieuwe groepen melden zich bij Present Almelo en we hebben dan ook extra nieuwe krachten nodig. Bekijk hier de vacature. Mocht je/u interesse hebben, neem dan contact met ons.

Welkom Aafke!

Aafke heeft gereageerd op onze vacature en na wederzijds kennismaken en het doornemen van de functie zijn we blij dat ze ons komt versterken met haar talenten! Hieronder stelt Aafke zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Aafke de Vries en ben 24 jaar. Bij mijn ouders woon ik nog in het mooie Enter. Aankomende tijd hoop ik mijn pre-master af te ronden, om daarna aan de master pedagogische wetenschappen te gaan beginnen. Wat ik in mijn vrije tijd graag doe is met vrienden of familie leuke dingen doen, creatief bezig zijn of tuinieren.

Daarnaast vind ik het leuk om dingen te regelen, uit te denken en zaken aan te sturen. In de kerk waar ik naar toe ga doe ik dat nu wel eens voor mensen de je met name goed kent. Bij Stichting Present zet je je juist praktisch in voor mensen die je nog niet kent. Alweer een paar jaar geleden hoorde ik van Stichting Present. Mijn interesse was gewekt, het lijkt mij mooi en waardevol om je in te zetten voor onbekenden in Almelo die wel wat hulp kunnen gebruiken. Als groepenbegeleider hoop ik aan vele verschillende projecten een steentje bij te dragen!

Aafke, we zien uit naar de samenwerking en je bijdrage!