Welkom Angelique in ons team

20-10-2020

En weer mogen we een nieuwe vrijwilliger die ons kantoorteam gaat ondersteunen aan jullie voorstellen. Graag stellen we jullie voor aan Angelique die de algemeen coördinatoren en het bestuur gaat ondersteunen als secretaresse. Wederom een kracht achter de schermen!

Wat is het fijn dat er vrijwilligers zijn die ook ons in het kantoorwerk willen ondersteunen. Zo nodig, want er zijn nog zoveel mooie projecten en dingen we vanuit Present Almelo kunnen doen ;). Een secretaresse helpt ons enorm in het administratieve werk. SAMEN zijn we Present!

Mijn naam is Angelique van den Boogaard, 51 jaar, ongehuwd en moeder van een zoon van 23. Ik woon al 40 jaar in deze regio (o.a. Almelo en sinds 26 jaar in Wierden). Ik werk al ruim 30 jaar als secretaresse, waarvan ik de laatste 20 jaar bij Urenco Nederland B.V. en Enrichment Technology heb gewerkt. Daar doe ik alle voorkomende secretariële werkzaamheden en daarnaast organiseer ik de jubilea voor medewerkers en de afscheidsfeestjes voor de pensionarissen. Ik vind het leuk om te organiseren. In mijn vrije tijd organiseer ik o.a. onze buurt bbq en een Halloweenfeest voor de kinderen in onze straat (dit jaar natuurlijk corona proof). Verder ben ik de afgelopen jaren ook als vrijwilligster aan het werk geweest voor de Rotary Ballooning (onderdeel Rotary Almelo), waar ik met een aantal mensen 1x per 2 jaar een luchtballon evenement heb georganiseerd. De opbrengst van dit evenement ging naar de “armere bevolking” in Almelo die dit goed kan gebruiken. Waarom ik bij Present aan het werk ga als vrijwilligster? Het geeft een goed gevoel om te kunnen helpen en een lach op het gezicht te zien van iemand die het moeilijk heeft of er even uit kan, vooral in deze moeilijke corona tijd. 

Welkom Angelique en we zien uit naar jouw secretariële expertise en inzet bij en voor Present Almelo.