Welkom Els, nieuwe vrijwillige groepenbegeleider bij Present Almelo

07-06-2021

Dag allemaal,

Graag stellen wij aan jullie voor; Els van der Voet, onze nieuwste aanwinst in het vrijwilligerskernteam. Els gaat aan de slag bij Present Almelo als vrijwillige groepenbegeleider.

Organisatietalenten gezocht

We zijn erg blij met de komst van Els. Ze is een vrolijke en enthousiaste dame en is goed in organiseren en coördineren. Dit talent kunnen we goed gebruiken in ons groepenbegeleidersteam. Daarnaast komen we echt handen te kort in het groepenbegeleidersteam, zeker als straks de diversiteit in groepen toeneemt en we weer meer projecten kunnen organiseren. Heb jij ook interesse om in deze leuke vrijwilligersfunctie aan de slag te gaan? Klik hier.

Persoonlijke note

Hallo allemaal, ik ben Els van der Voet en ga aan de slag als projectbegeleider bij Present. Present is op mijn pad gekomen door vrijwilligerswerk dat ik al doe bij Avedan met vluchtelingen. Ik raakte met Gertia aan de praat over Present en het werk dat Present doet sprak mij enorm aan. 

Ik ben 56 jaar en woon in Almelo met mijn zoon. Vanwege de ziekte van mijn zoon ben ik mantelzorger en is het voor mij erg lastig dit te combineren met werk voor een werkgever. In de vrije tijd die ik heb zet ik mijn talenten graag in als vrijwilliger en sinds kort dus ook als projectbegeleider bij Present. Ik heb al met een paar projecten mee kunnen kijken en wordt nu verder ingewerkt. Ik vind het een leuke functie tot nu toe, omdat ik veel verschillende gemotiveerde mensen ontmoet. Ik zie uit naar meer. Groetjes, Els

Welkom

Wij wensen Els heel veel plezier en mooi ontmoetingen toe in haar nieuwe functie bij Present Almelo.