Nieuws

Welkom Irene!

20 november 2017

Blij en trots mogen wij aan u voorstellen onze nieuwe collega Irene Geerts. Per 1 november jl. vervult Irene, samen met Ruth, de functie van algemeen coördinator bij Stichting Present Almelo. We zijn erg blij met de komst van Irene. Ze heeft werkervaring, kennis en expertise in het coördineren van projecten en sociaal – maatschappelijke ondernemingen. Wij geloven dat Irene een mooie bijdrage kan leveren aan het doorontwikkelen en verder professionaliseren van Stichting Present in Almelo”, aldus Jan Veenstra – voorzitter bestuur.

Hieronder stelt Irene zich kort aan jullie voor.

Op 1 november ben ik met veel plezier gestart als coördinator bij Stichting Present Almelo. Heel kort even iets over mijzelf: ik ben geboren in Rotterdam en nu alweer 22 jaar woonachtig in Enschede, waar ik sport en ook naar de kerk ga. Ondertussen ben ik alweer 9 jaar zeer gelukkig getrouwd met Jaap Geerts, eigenaar van Comyoo I Interactieve media. Samen hebben we twee hele mooie lieve dochters ontvangen.

Naast mijn werk ben ik altijd al wel ondernemend geweest met het organiseren van allerlei activiteiten, voor tieners, voor vrouwen, om te inspireren, te verbinden en uit te dagen. Ik vind het mooi om relaties te bouwen en fondsen te werven voor het goede doel. Op dit moment ben ik in mijn vrije tijd als vrijwilliger actief voor stichting ZOA, met name om fondsen te werven voor tienermoeders in Congo. Eind 2016 ben ik naar Oost-Congo afgereisd om deze kwetsbare moeders te bezoeken, een heftige en indrukwekkende reis. Daarnaast ben ik ook mede-bestuurslid bij de christelijke werkgroep Esther in Enschede. Daarmee organiseren we onder andere twee keer per jaar bijeenkomsten met inspirerende en bekende sprekers. Ik doe eigenlijk van alles op het gebied van coördineren, marketing/communicatie, fondswerving en organiseren. Een heerlijke mix.

Ik geniet ervan om mijn talenten in te zetten voor goede doelen en mooie stichtingen. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om voor Stichting Present in Almelo aan de slag te gaan. Een hele mooie organisatie met het hart op de goede plek, de juiste inspiratie bron en een mooie focus. Erg mooi dat ze er voor iedereen zijn, los van cultuur, religie, afkomst of levenservaringen. Ik vind het geweldig dat Stichting Present in heel Nederland te vinden is, en voor zoveel mensen een brug kan slaan om van betekenis te zijn en om geholpen te worden. Samen sta je gewoon een stuk sterker. Dit was heel kort over mijzelf. Graag leer ik jullie binnenkort persoonlijk kennen. Graag tot gauw!