Nieuws

Welkom Natalie!

8 juni 2020
We mogen een nieuwe flexer welkom heten bij Present Almelo. Onze nieuwste aanwinst is Natalie. Hieronder stelt hij zich graag aan jullie voor.

Ik ben Natalie,

woon in Almelo met mijn drie (puber) kids en werk op dit moment als flex werker voor verschillende bedrijven als administratief-, secretarieel medewerkster. Doordat ik even thuis kwam te zitten tijdens deze aparte tijd, besefte ik dat ik graag een deel van mijn vrije tijd zou willen besteden om op het sociale vlak ook wat voor een ander te kunnen betekenen, heb ik mij aangemeld bij Stichting Present. Niemand kan het alleen! Verder hou ik van neuzen bij kringloop winkels, tuinieren, kleine klusjes doen, mijn huis groen maken met plantjes en het lezen van boeken die mij inspireren en qua kennis verrijken in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Wij wensen Natalie veel mooie projecten toe. We zien uit naar haar inzet en bijdrage binnen de flexpool!

Vertel het door!

Mochten jullie vrienden, buren, kennissen, broers, zussen, kerkgenoten of wat dan ook, kennen die ook open staan voor incidenteel vrijwilligerswerk? Vertel ze over het flexwerk van Present Almelo! Het zou leuk zijn om nog meer nieuwe mensen welkom te heten en te inspireren om zich in te zetten voor iemand in nood. Hier vind je meer informatie over Flex Present.