Welkom nieuwe flexer Elika

29-03-2021

We mogen weer een nieuwe flexer welkom heten bij Present Almelo. Elika, van harte welkom in ons flexteam!

Wij hopen natuurlijk dat we je snel kunnen inzetten op één van onze projecten. Voorlopig nog in tweetallen, maar hopelijk binnenkort in wat grotere groepsformaties. We stellen Elika ook graag aan jullie voor:

Mijn naam is Elika, 31 jaar en ik ben 12 jaar samen met mijn man. Wij zijn geboren en getogen Zwollenaren en wonen nu 5 jaar in Twente. Samen hebben wij 2 katten van 6 1/2 jaar.  Ik heb een horeca achtergrond die ik na 3 jaar achter mij heb gelaten doordat ik 3-jarige burn-out kreeg. Daarin heb ik veel over mijzelf geleerd en zoals de meeste ook zeggen die het hebben ervaren: ‘’het was een rottijd, maar ik had het niet willen missen’’. Dit maakte mij wakker om beter voor mijzelf te gaan zorgen.  Als hobby doe ik modellenwerk en acteren. Vorig jaar wilde ik mijn werk hiervan maken, maar dit is door de maatregelen enigszins in duigen gevallen. Zelfontwikkeling vind ik erg belangrijk en daarom heb ik mij voor dit jaar aangemeld bij de opleiding maatschappelijk werk/begeleiding. Alleen zoek ik nog een leerwerkplek.

Ik wil graag vrijwilligerswerk doen en via een kennis van de kerk kwam Present op mijn pad. Ik wil graag mensen mijn hulp aanbieden en socializen (ook ben ik soms graag alleen hoor), omdat dat iets is waar ik goed in ben en wat mij ook voldoening geeft. Ik ben iemand die graag leert en (nieuwe)activiteiten onderneemt en daarom ben ik ook flexer. Vrijheid is belangrijk voor mij!

Ken of ben jij een nieuwe flexer?

Heb jij vrienden, buren, kennissen, broers, zussen, kerkgenoten of wie dan ook, die open staan voor incidenteel vrijwilligerswerk in een groep(je)? Vertel ze over onze leuke flexpool! Of lijkt het jou leuk om je in te zetten voor mensen in nood?  Juist nu, zo nodig. Stuur deze link door of kom in contact met ons.