Nieuws

Welkom nieuwe flexer Mirjam!

25 februari 2020

Blij zijn wij met de komst van een nieuwe flexer in onze flexpool. Zo langzamerhand breiden we de flexpool rustig uit. Dat is mooi, want zo kunnen we meer en diverse flexgroepen inzetten bij mensen uit Almelo in nood.

Wil jij ook flexer worden of wens je meer informatie over het flexwerk? Neem gerust contact met ons op.

Mogen wij aan jullie voorstellen: onze nieuwe flexer ‘Mirjam van de Wint’

Druk, haast, snel en effectief. Woorden die tegenwoordig veel samen gaan met mensen in deze drukke maatschappij. Maar is er nog tijd en aandacht voor elkaar? Er voor elkaar zijn en oprecht luisteren en interesse voor elkaar? Deze gedachte neem ik graag mee in mijn zoektocht binnen de Stichting Present.

Ik zou graag wat willen betekenen voor anderen. Ik ben Mirjam van de Wint, 29 jaar oud. In het gebied West-Friesland ben ik geboren en opgegroeid, nu woon ik op de Windmolenbroek samen met mijn 3 geadopteerde rakkers uit Spanje. Op basisschool de Huve spendeer ik ook aardig wat tijd, als juffrouw, waar ik graag vol passie les geef en een veilige haven probeer te bieden aan mijn leerlingen die vervolgens volop kunnen groeien en ontwikkelen. Daarnaast stap ik zomers graag op mijn motor om lekker te toeren, of loop ik lekker een eindje met de honden.

Ik houd van aanpakken en dingen te creëren. Ik zou dus qua projecten van alle markten thuis zijn, van tuinieren en klussen tot crea en koken. Mijn liefde voor dieren en het milieu heeft er voor gezorgd dat ik nu zoveel mogelijk veganistisch door het leven wil gaan. Dus sta ik ook graag in de keuken om de nieuwe plantaartige keuken te ontdekken. Graag leer ik iedereen kennen van het Present Flexteam om samen lekker aan de slag te gaan!