Welkom nieuwe groepenbegeleider Mirjam

18-11-2019

Wat leuk! We mogen Mirjam als nieuwste aanwinst welkom heten in ons team als vrijwillige groepenbegeleider! Welkom Mirjam 😉

We zijn blij en trots dat Mirjam haar talenten en warme betrokkenheid voor mensen en het werk van Present gaat inzetten voor ons. Hieronder stelt Mirjam zich ook graag voor aan jullie.

“Mijn naam is Mirjam Hiemstra-Oberman ben 48 jaar jong en getrouwd. Ik ben een mensenmens en ik bloei op als ik er voor een ander mag en kan zijn, op welke manier dan ook. Mijn glas is altijd halfvol en ik zoek in elke dag iets positiefs. Na een lange poos uit de running te zijn geweest zocht ik iets om weer in verbinding te komen met de ander en om mijzelf weer tot bloei te brengen. Ik ben van mening dat God ons aan elkaar heeft gegeven om er voor elkaar te zijn, in welke situatie wij ons ook bevinden.

Hij ziet jou en wij mogen Zijn handen en voeten zijn! Ik ben blij en dankbaar dat ik als groepenbegeleider bij Present Almelo hier handen en voeten aan mag  geven.

Mijn hobby’s zijn zingen, mij creatief uitleven in handwerken en afbeeldingen bewerken met teksten, (ben een drie jaar grafisch vormgever geweest bij DagelijkseBroodkruimels.nl) schrijven en bloggen doe ik ook graag, en in de rust van de natuur laad ik mij zelf weer op.

Ik zie uit naar een mooie tijd als groepenbegeleider bij Present Almelo en dat we elkaar tot Zegen mogen zijn! Be Blessed!”

Wij wensen Mirjam ook vanaf deze plek veel succes in haar functie bij Present Almelo.