Welkom Reinier: nieuwe flexer

30-06-2020

Hierbij nog ‘even’ officieel een warm welkom aan onze nieuwe flexer: Reinier Groot. Hij draait namelijk al fanatiek mee in onze presentprojecten. Hieronder stellen wij hem graag aan jullie voor.

Mijn naam is Reinier Groot, 28 en sinds een jaar woonachtig in Almelo. Daar woon ik samen met mijn lieve vriendin Mirjam, eveneens flexer bij Present, en ga ik in Augustus beginnen met een Traineeship bij Siers in Oldenzaal. In mijn vrije tijd rij ik graag op mijn motor, ben ik bezig in en om het huis te knutselen en kan ik prima genieten van een goede documentaire. Lekker wandelen met de honden en Mirjam doet ons ook altijd goed. Helaas weinig feestjes, maar zodra die er weer zijn dan sta ik vooraan! Via Mirjam kwam Present bij mij onder de aandacht. Eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld want het is altijd fijn om iets voor een ander te kunnen doen! Groeten, Reinier

We zijn blij met de komst en inzet van Reinier en wensen hem veel plezier bij Present Almelo. Op een mooie samenwerking!

Nieuwe flexers altijd welkom!

Mochten jullie vrienden, buren, kennissen, broers, zussen, kerkgenoten of wat dan ook, kennen die ook open staan voor incidenteel vrijwilligerswerk? Vertel ze over het flexwerk van Present Almelo! Het zou leuk zijn om nog meer nieuwe mensen welkom te heten en te inspireren om zich in te zetten voor iemand in nood. Klik hier voor meer informatie over Flex Present.