110 enthousiastelingen Present

16-04-2016

Zo’n 110 Amersfoortse kinderen, jongeren en volwassenen zijn Present voor hun stadsgenoten op zaterdag 16 april.  Hoezeer ze ook verschillen in leeftijd, voorkeur voor een sociaal of praktisch project, duur dat ze zich inzetten en waar ze aan de slag zijn; ze hebben één grote gemene deler: hun enthousiasme. Om 8:00 uur ‘s morgens rollen de eerste vrijwilligers hun mouwen op om aan de slag te gaan. Rond 17:00 uur worden de laatste ontmoetingen afgerond. In de tussentijd zijn mensen verrast, geraakt en overrompeld door wat mensen belangeloos voor elkaar willen doen Hoe bijzonder dat mensen uren van hun vrije zaterdag geven aan mensen die ze niet kennen. En wat speciaal dat het plezier en enthousiasme er vanaf spat. Zaterdag 16 april 2016 is een mooie dag voor heel wat Amersfoorters.