Nieuwe bestuurder Present Amersfoort

05-10-2020

We zijn blij Alex van der Woerd te mogen verwelkomen als nieuwe bestuurder van Present Amersfoort!

Wie ben je?

Ik ben Alex van der Woerd, 51 jaar, ik ben ruim 27 jaar getrouwd met Hélène en wij hebben drie kinderen en een pleegkind. Inmiddels zijn zij alle vier de deur uit. Ik werk als zelfstandig adviseur.

Waar ken je Present van?

Ik heb Stichting Present Amersfoort tien jaar geleden leren kennen en ben toen vijf jaar projectbegeleider geweest. De laatste vijf jaar heb ik mij ingezet voor diverse zaken in mijn eigen wijk, het Soesterkwartier.

Waarom wil op deze plek bij Present je inzetten?

Ik ben van huis uit vrij sterk gefocust op de wereld om mij heen en wil mij graag inzetten om mijn omgeving een beetje mooier te maken. Ik heb in de afgelopen jaren een sterk netwerk opgebouwd binnen Amersfoort, waarmee in vanuit het bestuur op dit moment een goede bijdrage kan leveren aan Stichting Present.

Wat wil je bereiken?

Ik wil mijn steentje bijdragen aan de vaste waarde die Stichting Present heeft voor de Amersfoortse samenleving.

Waar denk je dat Present over 5 jaar staat?

Present staat midden in de samenleving en is dé expert in het mobiliseren van menskracht die ondersteuning biedt aan inwoners van Amersfoort, Leusden en Soest die een steuntje in de rug nodig hebben.