Comité van Aanbeveling

Stichting Present wil een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Om deze matches mogelijk te maken, willen we zoveel mogelijk voelsprieten hebben in de samenleving, maar ook bijvoorbeeld in het bedrijfsleven en het sociale domein. Ons Comité van Aanbeveling bestaat uit mensen die hun netwerk, ervaringen en vaardigheden inzetten ter ondersteuning van Stichting Present, om zo vraag en aanbod bij elkaar te helpen brengen, het werk van Present bekender te maken en het bestuur te ondersteunen.  

Hieronder stellen de leden van het Comité van Aanbeveling van Stichting Present Soest en Amersfoort zich voor.

Bas de Haas

Energie consulent (4e carrière) met een achtergrond in techniek, sales en marketing, persoonlijke ontwikkeling/coaching met veel interesse voor wat mensen beweegt ook een brede interesse in duurzame energie, techniek in zijn algemeenheid van bouw tot machinerieën en motoren. Maatschappelijk betrokken bij mens en (leef) milieu. Ik droom van een mooie schone wereld waar mensen in tevredenheid met elkaar leven en elkaar de hand toesteken, waar ik ook graag mijn steentje aan bij draag. 

 

 

Jan Hoogland

Dorine Lommen

Bas Luiten

Karolien Pouwels-Koopman

“ Door mijn raadslidmaatschap en mijn nevenactiviteiten heb ik een groot netwerk. En tegelijk zie ik door al mijn werkzaamheden ook welke noden er zijn in de samenleving.  Daarom vind ik het belangrijk dat er altijd hulp is voor mensen die het zelf niet meer redden en het overzicht missen. En dat kan je zomaar overkomen in onze ingewikkelde maatschappij. Mooi dat Present dan present is en dat ik dit bij mijn netwerk onder de aandacht mag brengen.”  

 

 

Astrid van der Hoek

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Het verhaal van hoe je bent gekomen waar je nu bent, over wat je doet, waar je naartoe wilt. Om echt te verbinden met anderen, moeten we praten met elkaar. Ervaringen delen, vragen stellen, samen in gesprek.
Ik doe dat graag vanuit mijn taak als pastoraal ouderling in de PKN-gemeente van Soest. En ook als freelance journalist ben ik een luisterend oor en goede gesprekspartner voor zorgprofessionals, ondernemers en vele anderen. Vanuit mijn bedrijf Contentbureau Corner wil ik door het vertellen en delen van persoonlijke verhalen ook anderen inspireren. Het verhaal van Stichting Present, de beweging die de organisatie inzet in het omzien naar elkaar, is het zeker ook waard om te vertellen. Daar zet ik mij graag voor in. 
Ik hoop mensen aan te moedigen om ook mee te doen, en zo zelf de verhalen te ontdekken van andere mensen, binnen je eigen bedrijf of in je eigen woonplaats. 

 

Marnix Niemeijer