Jaarverslag

De resultaten over 2021 zijn bekend en dat laten we zien via een factsheet: alle feiten in één oogopslag! Wij zijn hier trots op!

De meeste projecten vonden plaats bij particulieren thuis. Heel wat Amersfoorters zijn geholpen door groepen die gingen schilderen, laminaat leggen, opruimen, schoonmaken, dozen uitpakken, verhuizen en tuinieren. Vrijwilligers die iets minder praktisch aan de slag wilden, zijn te gast geweest in diverse zorginstellingen waar ze bewoners (en zichzelf) een leuke tijd bezorgden met spelletjes doen, samen de keuken in gaan om iets lekkers te maken, wandelen bij mooi weer en boeiende gesprekken te voeren.
Keer op keer krijgen we terug van hulpverleners dat de inzet van vrijwilligers via Present zoveel oplevert: natuurlijk hele concrete klussen die gedaan worden maar óók dat mensen opnieuw een beetje vertrouwen krijgen in hun medemensen, dat er een stap gemaakt kan worden in het traject van hulpverlening of dat hulpontvangers ervaren weer eens gewoon als mens gezien te worden (in plaats van een moeilijk geval).

Factsheet 2021
Jaarrekening Stichting Present Amersfoort 2021

Ben je geïnteresseerd om Present Amersfoort financieel te ondersteunen? Klik dan hier…