Present in tijden van Corona

Onze werkwijze is nog steeds iets anders dan we normaal gesproken doen. We zijn blij dat we ook nu de beweging om meer naar elkaar om te zien kunnen voortzetten. Voor veel hulpontvangers is het een lastige periode, zeker in deze donkere maanden. De komst van een groepje mensen is voor hen juist nu een lichtpuntje.

Hoe zijn we nu Present?

Praktische projecten
Met de maatregelen van het RIVM in acht neming kunnen er praktische projecten uitgevoerd worden. Een tuin doen of wat kleinere klussen in huis is ook echt een mooie vorm van ontmoeten van mensen die dit nodig hebben. Heb je zin om met je zus, vrienden, club, buurman, collega of wie dan ook een keer een tuin te doen of een woning op te knappen meld je dan aan voor een project. De uitvoering van het project doen we altijd in overleg met de groep en de hulpverlener.

Als vrijwilliger
Wil je je aanmelden voor een praktisch project? Klik dan hier.

Als hulpverlener
Wil je je cliënt aanmelden voor een praktisch project? Klik dan hier.

Wanneer gaat een praktisch project niet door?
Momenteel worden alle projecten onder voorbehoud voorbereid. We houden het aantal besmettingen in de regio in de gaten. Wanneer een project onverantwoord is, dan laten we het uiteraard niet doorgaan. Daarnaast geldt dat als de groep vrijwilligers, de hulpverlener of de hulpontvanger het niet ziet zitten of bedenkingen heeft, dan gaat het project op dat moment niet door en wordt een andere datum afgesproken.

Gezinstrajecten Homies:
In deze periode koppelen we ook gezinnen aan elkaar voor een periode. Gezinnen die graag van betekenis willen zijn voor een gezin die steun en netwerk nodig hebben. Voor nieuwe en lopende matches volgen wij de RIVM richtlijnen.

Als vrijwilligersgezin
Wil je je aanmelden voor een gezinstraject? Klik dan hier.

Als hulpverlener
Wil je je cliënt-gezin aanmelden? Klik dan hier.

Lees hier de verhalen over de gemaakte matches.                                       

Contact 
Wij werken nog steeds veel vanuit huis en zijn het beste bereikbaar via info@presentamersfoort.nl.
En voor alles geldt: pas goed op jezelf zodat er je voor die ander kunt zijn!