Vacature flex-groep projecten

flex-groep projecten

Locaties Amersfoort en Leusden

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Wij bieden de mogelijkheid om je, als groep, in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Dit kunnen bestaande groepen zijn of groepen die worden samengesteld vanuit een flex-groep. In deze laatste groep is nog plaats voor extra vrijwilligers.

De functie:

Ben jij de handige vrijwilliger die graag helpt met praktische zaken? Denk aan het opruimen en schoonmaken van een verwaarloosde huishouding, een overwoekerde tuin weer toonbaar maken, wegbrengen van spullen naar de stort of kringloop, een woonkamer sausen of laminaat leggen, etc. Je voert de projecten altijd uit met andere vrijwilligers van de flex-groep.

Alle activiteiten vinden plaats in Amersfoort of Leusden. Zo kan jouw betrokkenheid bij je woonplaats groeien en hoef je nooit ver te reizen.

Kernpunten die bij jou en de functie passen:

  • Je vindt het belangrijk dat mensen naar elkaar omzien.
  • Je vindt het leuk met verschillende soorten mensen op te trekken: hulpontvangers, hulpverleners, mede flex-groep vrijwilligers.
  • Je bent communicatief vaardig, sociaal en zorgvuldig.

Present biedt:

  • Een kijkje in de samenleving via een maatschappelijk betrokken organisatie.
  • Bijeenkomsten voor de flex-groep vrijwilligers waar expertise en ervaringen worden gedeeld.

Uren (te bepalen in overleg):

Ieder project wordt in overleg ingedeeld en als je een keer geen tijd hebt, is dat niet erg. Jij bepaalt hoeveel projecten je wilt doen en op welk moment. Uitvoering van projecten kan zowel doordeweeks als op zaterdagen.

Interesse?

Op dinsdag 16 juni van 19.45 tot uiterlijk 21.00 is er voor geïnteresseerden een informatiebijeenkomst over deze vacature. Wil je komen? Meld je dan aan via een mail naar info@presentamersfoort.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Hilda Rozendal (06-25348729, info@presentamersfoort.nl).