In de krant!

24-03-2020

Onze actie heeft de krant gehaald.

Omwille van de leesbaarheid tref je hieronder de tekst uit het artikel aan.

‘Helpen

Noord- Burennetwerk Amsterdam, Serve the City en Present Amsterdam gaan zich samen inzetten om juist nu iets te doen voor mensen die in de zorg werken, eenzame ouderen en andere mensen die een positief geluid kunnen gebruiken.

 

De nieuwe maatregelen vanwege het corona virus raken vooral de ouderen en kwetsbaren ook in Amsterdam-Noord. Voor hen is het virus gevaarlijker, ze zullen minder of helemaal geen bezoek krijgen. “Het hele jaar door verbinden we mensen aan elkaar voor praktische of sociale hulp. Nu, met het corona virus kloppen meer mensen bij ons aan omdat ze iets willen doen. Geweldig! Wij willen graag die brug slaan om mensen met elkaar te verbinden en positief te blijven”, aldus Anna van Dam, Directeur Present Amsterdam. Wie zich nu wil inzetten voor een ander kan terecht op www.stcamsterdam.nl/corona.’

Wil je ook iets doen? Ga dan naar de actiepagina.