Achter de schermen met… Indira Bart

13-10-2020

In deze rubriek krijg je een kijkje achter de schermen en maak je kennis met de medewerkers van Present Amsterdam.

In februari 2014 is Indira gaan werken voor Present Amsterdam. Eerst met de bedoeling er te reïntegreren na een periode van ziekte. Na verloop van tijd werd ze echter volledig afgekeurd. De doelstellingen van de organisatie paste te goed bij haar om met het werk te stoppen, dus is ze daarna gebleven.

Ze begon bij Present met het uitvoeren van allerlei verschillende kleine klussen. Vervolgens nam ze het beheer van het hulpvragenbestand op zich. Dit heeft ze een aantal jaren gedaan. In 2019 is ze er een paar maanden tussenuit geweest. In die periode is er vervanging voor haar geregeld. Bij terugkomst werd ze gevraagd om als communicatiemedewerker aan de slag te gaan, zodat haar vervanger kon blijven. Met dat werk is ze vervolgens vol enthousiasme aan de slag gegaan. Indira vindt het fijn dat ze met haar mogelijkheden en op haar eigen manier via Present een positieve bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

In haar vrije tijd leest en wandelt ze. ‘Sinds corona meer dan ooit’. Verder leert ze veel over verschillende onderwerpen via uiteenlopende kanalen en ze kijkt graag films en series. Samen met haar man Dave woont ze in Zaandam.