Adam Helpt…

13-10-2020

In Amsterdam wonen veel kwetsbare en minder bedeelde mensen. Present Amsterdam wil deze groep graag helpen. Zij doet dit door het organiseren van praktische en sociale projecten voor vrijwilligersgroepen. Gelukkig zijn er ook veel bedrijven die een steentje willen bijdragen aan dit doel. Om bedrijven hierbij te helpen is Present Amsterdam gaan samenwerken met Serve the City Amsterdam. Samen vormen zij Adam Helpt. Adam Helpt is beschikbaar voor alle bedrijven die uiting willen geven aan hun MVO-beleid. Adam Helpt is actief op de volgende gebieden:

  • het organiseren van vrijwilligersprojecten voor medewerkers van bedrijven;
  • het adviseren van bedrijven op het gebied van het strategisch MVO-beleid.

In een eerder blog heb je al kennis kunnen maken met Andressa. Zij is de drijvende kracht achter Adam Helpt namens Present Amsterdam. Hieronder een afbeelding van alle medewerkers van Adam Helpt.

Wil je meer weten over Adam Helpt, kijk dan op de website of neem contact met ze op.