Een speciale en onvergetelijke Kerst bezorgen?

23-11-2020

Ben jij er klaar voor om mensen die een moeilijke tijd hebben door de Corona crisis een speciale en onvergetelijke Kerst te bezorgen? Dan zoeken we jou! Doe met ons mee! Dat kan door te helpen met de organisatie van ons evenement “Count me in for Christmas”, door je op te geven met je bedrijf, met een groep vrienden of enkel met jezelf. Vele handen maken licht werk. Vrijwilligerswerk doen was nog nooit zo eenvoudig!

Maar je kan je ook al opgeven voor één van de projecten in december. We gaan pannenkoeken bakken, muffins uitdelen, kerstversiering ophangen, bingo’s organiseren, zoveel mogelijk mensen blij maken met kerstcadeautjes of mooi pakket en nog veel meer moois. Laat het ons weten zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is! Lees meer  & doe mee.