Speelregels…

02-02-2021

In oktober 2020 schreven we al over een donatie die we mogen ontvangen van De Thomas, maar vorig jaar hebben we nog een donatie gekregen. Dit keer niet in de vorm van geld, maar in de vorm van een aantal sets speelregels.

Net als anderen zijn ook wij ingeperkt door de coronamaatregelen in de uitvoering van ons werk. Dus ook wij moeten op zoek naar mogelijkheden en creatieve oplossingen. En bij creativiteit en leuke oplossingen denk ik (auteur) meteen aan Marieke van Dam. Zij is de bedenker en ontwikkelaar van de speelregels.

Met het raamspelletjes project (zie deze eerdere blogpost voor een foto) hebben we er zelf al een speelregel aan toegevoegd en komende week zullen we ze ook inzetten voor het afscheidsfeestje van een dierbare collega.

Volg ons op facebook en/of Instagram, of schrijf je in op onze nieuwsbrief, om te lezen hoe we de speelregels verder hebben gebruikt.