Lekker buiten aan de slag op 17 april.

08-04-2021

Zin om naar buiten te gaan, maar niet weggestuurd te worden uit het Vondelpark? Bij dit project kun je je lekker buiten uitleven! Stichting Present organiseert samen met Eigen Haard en Bloei & Groei op zaterdag 17 april een actiedag, waarbij wij onze handen uit de mouwen steken voor kwetsbare stadsgenoten. We gaan privé binnentuinen omtoveren tot gezamenlijke moestuinen.  Hiervoor zijn wij op zoek naar 14 vrijwilligers die aan de slag gaan in Holendrecht, Amsterdam Zuidoost. Je gaat tuinen schoonmaken en bedjes voor de moestuinen maken. We verzamelen Coronaproof in de tuin van het kantoor aan de Opheusdenhof 284, om 09:30 met een lekker kopje koffie. Om 10:00 gaan we van start! Rond 13:00 is er tijd voor een broodje en een gezellig praatje. 

Er wordt voor een hapje gezorgd, maar je mag ook altijd zelf iets meenemen! Om 16:00 ronden we af. 

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze klus? Schrijf je dan hier in: 

https://stichtingpresent.nl/amsterdam/aanmelden/als-individu/

(Belangrijk! Geef bij ‘verwachting’ aan de je je aanmeldt voor de actiedag in Holendrecht op 17 april!)

Hopelijk tot dan!